ČLÁNKY

Série článků hodnotících uplynulou sezónu dnes končí ohlédnutím za soutěžemi dvojic. Tato disciplína loni přinesla Hlubině vůbec první medaili z Mistrovství republiky. I letos jsme měli svá želízka v ohni. Do právě skončeného ročníku seriálu kvalifikačních turnajů na Mistrovství Česka dvojic se zapojilo pět hráčů našeho oddílu.

V uplynulé sezóně se do soutěží jednotlivců od kategorie žáků až po seniory zapojili také kuželkáři a kuželkářky Hlubiny. Zde jsou krátce shrnuty výsledky jejich snažení.

Nábor nových členů a výchova mladých kuželkářů je jednou z priorit našeho klubu už několik let. Jak se nám v této oblasti v uplynulém soutěžním ročníku dařilo, se Vám pokusíme přiblížit v následujícím článku.

Máme za sebou další sezónu kuželkářských soutěží družstev, která byla v mnoha ohledech pro Hlubinu historická. Zapojilo se do ní celkem pět našich týmů. A jak si vedly?

Poslední ligové kolo poslalo již jistě druhou Hlubinu do města tvarůžků, kde se ve stejný termín konal festival, hlubinští ovšem odolali a podle plánu změřili síly na největší kuželně v České republice se zdejším mančaftem HKK Olomouc. A jak celý zápas probíhal?